БГПOДАРЪК – онлайн магазин за стилни подаръци

Ние от БГПОДАРЪК вярваме, че подаряването на оригинални подаръци независимо от повода е изкуство. Именно заради това, ние се спряхме на категорията стилни подаръци, както ги наричаме ние – сериозните подаръци. Подаръците, с които показвате на първо място уважение, с които казвате едно голямо „Благодаря, че те има“ на човека отсреща. Подаръците, с които показвате стил, оригиналност и вкус.

Тук може да намерите идеи за стилен подарък за всеки повод – подаръци за сватба или кръщене, подаръци за рожден ден и имен ден, подаръци за годишнини. Подаръци, с които можете да кажете вечното Обичам те или Прости ми. Подарък за мъж, подарък за жена. Подаръци за абитуриенти, подаръци за деца, за тинейджъри, подаръци за пенсионери, за детски рожден ден. Романтични подаръци, любовни подаръци, подарък сърце, рамки за снимки, ключодържатели с най-различни тематики и стилове. Бизнес и фирмени подаръци, VIP подаръци. Електронни джаджи, аксесоари за телефони, за компютри и таблети, Калъфи, чанти и раници за лаптопи и таблети. Подаръци за здраве, спорт и красота. Уреди и аксесоари за масаж и спорт. Подаръци за дома, подаръци за декорация, Подаръци за деца и тинейджъри. Промоционални ваучери, ваучери за масаж и спа, ваучери за салони за красота, ваучер за екскурзия или за курове. Подаръци за хоби и занимания в свободното време и тн.

Оригинални подаръци за всяка възраст и повод. Стилни подаръци, с които ще покажете уважение на първо място.

често задавани въпроси

Моля, вижте за отговор на въпроса си тук. Ако имате друг въпрос, свържете се с нас.

Каква е цената на доставката?

БГподарък предлага следните опции за доставка на поръчки до 1 кг. :

 1. При покупка над 99.99 лв – Безплатна доставка
 2. СПИДИ – ДО ОФИС гр. СОФИЯ – 3.70 лв. (само за гр. София до 1 кг.!)
 3. СПИДИ – ДО ОФИС – 4.50 лв.
 4. ЕКОНТ – ДО ОФИС  – 5.30 лв.
 5. СПИДИ – Доставка ДО АДРЕС на клиент (за пратки до 1 кг.) – 5.90 лв. 
 6. ЕКОНТ – Доставка ДО АДРЕС на клиент (за пратки до 1 кг.) – 7.30 лв.
 7. Доставка ДО АДРЕС на клиент (за населени места без офис на Еконт или СПИДИ и за пратки до 1 кг.) – 7.00-9.00 лв. /Ще ви позвъним за точна цена при потвърждаване на поръчката по телефона/

Ако пратката Ви тежи над 1 кг., след получаване на поръчката Ви, ще се свържем с Вас за да уточним дали е нужно да се доплати за доставка.

Какво е времето за доставка?

Срокът за доставка е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от дестинацията и закупените продукти. Поръчки направени след 14.00 часа или в неработен ден се обработват на следващия работен ден.

Ако желаете спешна доставка или доставка с фиксиран час, моля свържете се с нас за уточняване на възможностите.

Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.

Какви методи на плащане приемате?

За поръчка в БГподарък може да използвате следните методи на плащане:

 1. Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод – заплащате стойноста на поръчката плюс цената на доставката направо на куриера при получаване на стоката. Моля, изискайте от куриера разписка за пощенски паричен превод (ППП) към нас. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, тази разписка замества касовата бележка и Ви служи за законен платежен документ към нас.
 2. Банков трансфер – заплащате чрез банков трансфер. След като получим поръчката Ви, ще Ви изпратим проформа фактура за плащане по банков път.
 3. Плащане през най-известната международна система за разплащане – PayPal . При този метод на плащане, ще бъдете отведени директно в страницата на PayPal.com, където след като влезнете в профила си, ще можете да заплатите покупката си при нас чрез Ваша кредитна карта или Ваша микросметка в PayPal. Тъй като PayPal не работи с български лева, цената на Вашата покупка ще бъде изчислена в евро по курса на Европейската централна банка, но реално покупката Ви ще бъде в български лева (както са изложени цените на стоките ни в сайта). След успешната транзакция, ще получите потвърждение за покупката, както от PayPal по email, така и от нас.Забележете, че на нашия сайт не се обработват плащания чрез кредитни карти. Това става чрез портала на PayPal
  Повече информация може да прочетете на страницата на PayPal.com.
 4. ePay.bg. Това е основен метод и работи като изпраща потребителя до страницата на ePay.bg за да въведе своите данни в разплащателната платформа. Така може да платите през портала на ePay.bg ,като ползвате своя микросметка в портала. Може да платите през банкомат, както и в брой в някой от многобройните офиси на EasyPay в цялата страна. Забележете, че на нашия сайт не се обработват плащания чрез кредитни карти. Това става чрез портала на Epay.bg. Повече информация за този метод може да видите на страницата ePay.bg
Колко сигурно е моето пазаруване в БГподарък?

На нашата страница и през нашия сървър не се извършва електронно плащане. Изключение прави плащането през PayPal, където при избор на този метод на плащане, ще бъдете отведени в страницата на PayPal, където само и единствено ще извършите Вашето плащане.

Какво се случва след като направя поръчка?

След като получим поръчка от Вас:

 1. Ще получите автоматично потвърждение на посочения от Вас Email, за направената поръчка с пълно описание на цена на продукти и доставка.
 2. САМО ПРИ НУЖДА, ще се свържем с Вас по телефона, за да уточним детайли по поръчката и евентуална дата за доставка.
 3. След обработка на поръчката Ви и изпращането и към куриер за доставка, ще получите по Email данните за доставката – дата и възможност за проследяване на пратката.
 4. В деня на доставка, ще получите смс от куриерската фирма за получаване на пратката.
 5. При получаване на поръчката от куриера, моля, задължително проверете целостта на стоката в присъствието на спедитора. При установена повреда или липса, подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.
Мога ли да получа фактура за моята поръчка?

Ако желаете фактура, моля при оформяне на поръчката си, напишете фирмените данни нужни ни за издаване на фактура и ще я получите заедно с поръчката си.

Забележете, че със всяка поръчка получавате стокова разписка и касова бележка.

С каква гаранция са продуктите закупени от БГподарък?

Конкретната гаранция за продукта е посочена в информационната страница на дадения продукт в сайта.

Всички продукти пристигат при Вас със стокова разписка или друг платежен документ, служещ за гаранционен документ. Моля при получаване на поръчката си, изискайте от куриера разписка за пощенски паричен превод (ППП) към нас. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, тази разписка замества касовата бележка и Ви служи за законен платежен документ към нас. Вие винаги можете да изискате от куриера на доставката си копие от този документ.

БГподарък работи само с официалните представители на марките продавани в магазина и съответно гаранционното обслужване се поема от тях.

Как мога да заменя или върна закупен от вас продукт?

В 14 дневен срок от датата на получаване, може да върнете или замените закупен от нас продукт.

За целта, моля свържете се с нас на sales@bgpodarak.com и посочете Вашете желание за връщане или замяна, а ние ще Ви изпратим „Бланка за връщане или замяна“. След като я попълните, изпратете продукта заедно с бланката с куриерска фирма Спиди на следния адрес: София-1000, Офис Спиди – бул. Патриарх Евтимии 19А, за Новате Еоод.

Забележете, че продуктите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – да не са ползвани, надраскани, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

Куриерските разходи по получаване и връщане на продуктите са за сметка на Клиента, освен ако връщането или замяната не е по вина на БГподарък..

Замяна може да се направи за същия продукт или за друг от сайта. Ако желаете да Ви възстановим парите, то това може да стане като Ви изпратим Ваучер за бъдеща покупка от нас или по банкова сметка, която ни предоставяте в попълнената „Бланка за връщане и замяна“. На връщане подлежи само сумата на закупения продукт, не и на куриерските разходи по доставка и връщане, освен ако връщането не е по вина на БГПОДАРЪК.

След като получим върнатите продукти, ще се свържем с Вас. Времето необходимо ни за обработка на върнати продукти е около една седмица.

Нас ни е грижа

Ние държим на Вас...

Последвайте ни в социалните мрежи, споделете, попитайте или просто ни пишете. Email: sales@bgpodarak.com Facebook: www.facebook.com/BGpodarak.bg Телефон: +359 988201754 /понеделник-петък: от 10 до 17 часа/