Как ти ще се превърнеш в събитие, подарявайки 5-то поколение химикалка Parker

 

Независимо от повода и получателя, може да бъдете сигурни, че има подарък, с който наистина ще изпъкнете. Не само с това, че сте се спрели на стила и класата, но и с избора на най-новата тенденция в средставата за писане – така наречения от Parker – 5ти начин или Parker 5th Ingenuity – най-модерната технология за писане в момента.

Хибрид между писалка и химикалка

След десетилетия на класическо писане, водено от класически химикалки и писалки, 5-тия начин на писане, изобретено от Parker, представлява симбиоза между химикалка и писалка, съчетаващо всички предимства на двата продукта и осигуряващо ви гладко, чисто и надеждно писане.

Най-новия метод – The Parker 5TH way

Parker 5th Ingenuity използва новаторски иновации, за да се адаптира интуитивно към стила на почерка на всеки потребител, което води до изключително удоволствие в писането.

РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПИСАНЕ

Интелигентният накрайник Glide на Ingenuity разполага с патентована технология Parker 5TH. Иновативно писане чрез режим, предлагащ ултра-гладък интелигентен плъзгащ се връх, който се адаптира към вашият собствен стил на писане, за да създадете красив почерк. Технология без конкуренция! Гравирана метална качулка държи адаптивния връх във фиксирана, но гъвкава позиция, с което се постига изключително гладко и приятно плъзгане. 

С всяка написана дума Ingenuity докосва страницата под идеалния ъгъл, за да може лесно да се приспособи към всяка извивка на вашия уникален стил на писане.

 

Гладко плъзгане без усилия

Приспособявайки се към естествените ъгли на почерка на всеки потребител, Ingenuity произвежда безупречни и гладки щрихи. Влакната създават смело и ясно изобразяване, което няма да прекъсне или надраска върху страницата. Бързо изсушаващото мастило предотвратява размазването на ръцете, така че написаното остава свежои красиво.

Независимо, за кого е преднзначен вашия подарък – един от моделите на Parker 5-th Ingenuity, може да бъдете сигурни, че за вас дълго време ще говорят с благодарност.

Разгледай Parker 5th Ingenuity

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *