Геймърски слушалки Logitech PRO X

249.00 лв.
Доставка: 0,00 лв.!

Геймърски слушалки Logitech PRO X

Геймърски слушалки Logitech PRO

BLUE VO!CE
ви дава избор на гласови филтри в реално време, за да намалите шума, да добавите компресия и премахване на изтриване и гласът ви да звучи по-богато, по-чисто и по-професионално.

Настроени за професионалисти
Logitech PRO е резултат от тясно сътрудничество с много професионални геймъри в различни жанрове. Чуйте всеки изстрел, специално умение или стъпки с ненадмината прецизност точно от къде идват. Поддържайте връзка с вашия екип с кристално чисти гласови съобщения. Logitech PRO са проектирани с професионалисти и са проектирани за да печелят.

Следваща генерация съраунд звук
DTS HEADPHONE X 2.0 е най-новата версия на обектно-базирани звукови изображения от DTS. Версия 2.0 получава 7.1-канален съраунд звук по-добър от всякога с подобрено басово изобразяване, яснота на звука и сигнали за близост. Най-важното е, че получавате ново ниво на осведоменост за разстояние и това прави разлика между вас и враговете ви.

Комфорт и издръжливсот 
Logitech Pro са изградена с трайни алуминиеви панти и стоманена лента за глава за максимална издръжливсот. Ухото от мека мемори пяна с пасивно шумоизолиране е изработено от изкуствена кожа и предлага изключителен комфорт за маратонски сесии.

PRO-G 50 MM Драйвери
Уникалната хибридна мрежеста конструкция осигурява невероятно ясно, прецизно звуково изображение с подобрена басова характеристика. Чуйте стъпки и сигнали от околната среда със спираща дъха яснота и получете предимството с което трябва да спечелите.

PRO-TUNED EQ
Аудио EQ профилите, настроени от любимите ви про играчи, вече са достъпни чрез G HUB Gaming Software. Можете да използвате профилите на професионалистите такива, каквито са, или да настроите добре според собствените си спецификации. Запазете любимите си профили на външната USB звукова карта и приложете вашия перфектен аудио EQ на други компютри.

В Кутията
Logitech PRO X
Наушници от кожа
Наушници от плат
USB Външна звукова карта
Разглобяем микрофон
2м кабел с вграден обем и заглушаване
Мобилен кабел с бутон
Y сплитер за отделни портове за микрофон и слушалки
Чанта за носене
Потребителска документация

Производител: LOGITECH. Германия

Геймърски слушалки Logitech PRO X
Геймърски слушалки Logitech PRO X

249.00 лв.
Доставка: 0,00 лв.!