CASADA Масажор “Neck2GO“

348.97 лв.

Безжичният масажор Neck2Go е най-новият уред на CASADA.
Масажорът Neck2Go е предназначен за локално приложение, масажира отделни зони, които са източник на дискомфорт.
Уредът извършва шиацу масаж, симулиращ натискането на палците на професионален масажист.

До 2 часа автономна работа на батерията.
Времето на автоматичната програма за масаж в Neck2Go е 10 минути. Това означава, че можете да прекарате 12 масажни сесии без презареждане на масажора.

Изберете вашата скорост на масаж.
Ако искате лек масаж – просто включете масажора и се отпуснете. Ако мускулите ви са много уморени или просто обичате по-интензивен масаж – натиснете бутона HIGH.


ВАШИЯТ КОМФОРТ С МАСАЖОР Casada Neck2Go
1. Удобен контрол.

Трябва само да наклоните малко главата си и ще видите контролния панел. Протегнете ръка и персонализирайте масажа по ваш вкус. За яснота бутоните светят в различни цветове в зависимост от режима на работа. Управлението на функциите  също е лесно и интуитивно. Контролният панел ви позволява да активирате или деактивирате функцията за нагряване, да изберете автоматична програма или да промените посоката на масажиращите глави (навътре/навън).
2. Регулиране на силата на масажа.
Благодарение на специалните ленти (презрамки), в които се вкарват ръцете, вие имате пълен контрол върху масажната зона и натиска върху масажираната зона. Това е много удобно решение, което ви позволява да използвате масажора навсякъде.
3. Загряване.
За да се ускори процеса на мускулна релаксация и по този начин да се увеличи ефективността на масажа, Neck2Go е оборудван с нагреваеми масажни глави. Отоплението може да се включва или изключва по време на масажа. Топлината не само ускорява мускулната релаксация, но и дава усещане за комфорт и има благоприятен ефект върху тялото ни.

Многофункционален масажор
Въпреки че Neck2Go е създаден предимно за масаж на шийния отдел на гръбначния стълб, той ви позволява да масажирате и други части на тялото, като прасци или бедра. Масажът на бедрата / краката не е проблем.

Любим спътник.

Вземете своя Neck2Go в колата си и се насладете на масаж, когато сте в задръстване или по време на крайпътна почивка, след часове на магистралата.

CASADA Масажор “Neck2GO“