UV стерилизатор Innoliving за четки за зъби

68.99 лв.

Държите на здравето на цялото семейство, нали? Тогава се погрижете за един от най-важните хигиенни навици – миенето на зъбите с чисти четки, без следи от бактерии!

Доказано е, че в устата на здрав човек има много патогени, които могат да предизвикат гниене. Тези микроорганизми се прехвърлят върху четката за зъби при миене, и с всяка следваща употреба се увеличават. Ето защо експертите препоръчват смяна на четката Ви за зъби поне веднъж на три месеца. Но влажната и топла среда в банята създава отлични условия за размножаване на различни микроорганизми, така че това не е достатъчно.  

Важно е да се помни, че предотвратяването на стоматологични заболявания е значително по-лесно и по-евтино от тяхното лечение. С цел предотвратяване на заболявания, свързани с микроорганизмите, обитаващи устата, INNOLIVING създаде стерилизатора за четки за зъби.

Благодарение на UV лампата, стерилизаторът почиства четките Ви за зъби, като унищожава 99,9 % от патогенните микроорганизми по нея.

Белоснежната усмивка може да предизвика и събеседниците Ви много положителни емоции и да Ви донесе удоволствие и самочувствие.

UV стерилизатор за четки за зъби 

Бързо и ефективно стерилизира
Автоматично изключване
Подходящ за всички четки за зъби
Стерилизира едновременно до 4 четки за зъби
Захранване: включени алкални батерии АА
Производител: INNOLIVING – Италия 

Изчерпан

BulgarianEnglishGreekRomanianRussian