Комплект за приготвяне на желе за игра – Yuckology!

45.90 лв.

Комплект за приготвяне на желе за игра – Yuckology!

Какво ще кажете за кекс от брашно и течен сапун? А бисквити от лепило и пудра захар? Звучи нелепо, нали? Но не е така! Защото тук децата имат свободата да смесват различни продукти, съвместими или не помежду си, да експериментират с тях и да усъвършенстват изследователските си умения.

И всички тези опити, които правят за изучаване на гъстота, цвят и взаимодействие между отделните компоненти, спомагат за развитието на интелекта им, тяхната експедитивност, умението им да разпознават и преценяват.

Тази игра е един голям плюс в детското ежедневие, защото освен възпитателна, тя е интересна, весела и непредсказуема.

Хубавото на този комплект е, че децата могат да се забавляват заедно с родителите си, и това я прави занимателна за цялото семейство.

Освен ръчен миксер с купа, лъжичка, кутийки за съхранение и др. , в сета може да намерите и книжка с шест примерни рецепти. Общо частите които съдържа комплекта за игра са 12, всичките са пластмасови изделия, безопасни и безвредни за детската аудитория.

Комплектът за приготвяне на желе за игра умело съчетава забавление и обучение, и се препоръчва за деца над 4 годишна възраст.

Изчерпан

BulgarianEnglishGreekRomanianRussian