Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clublesn/bgpodarak.com/wp-content/plugins/waitlist-woocommerce/xoo-form-fields-fw/admin/class-xoo-aff-fields.php on line 81

TOMORROW`S KITCHEN Сет канистери за подправки със стойка – 6 части

48.99 лв. 41.65 лв.

Прозрачните стъклени буркани с добро затваряне са идеални за съхранение на подправки в тъмни и не прекалено топли шкафове – бурканите не абсорбират миризми, лесни са за почистване и са херметически затворени.

Не дръжте подправките си близо до готварската печка, защото изпаренията от прекрасните ястия, които приготвяте, могат да се просмучат в контейнерите, в които съхранявате подправките, да образуват влага, да ги слепнат и така може да мухлясат. По същата причина, не използвайте подправките от стъклени буркани директно над горещия тиган или тенджера, когато подправяте храната си.

PopSome Herbs & Spices е практичен начин за съхраняване и разпределяне на всички видове билки и подправки. Цветните капаци и патентованата система Oxiloc са специално разработени, за да гарантират, че купите остават херметически затворени. Вашите любими билки и подправки могат лесно да се съхраняват готови за употреба, когато капакът е отворен, можете да изсипете съдържанието върху ръката си или директно върху храната. Комплектът се предлага с удобна поставка, специално разработена, за да може да се натрупат до 9 буркана.

 • Хигиенични

 • Патентован механизъм за херметическо затваряне Oxiloc

 • Практични буркани за билки и подправки

 • Три различни цветни капака

Изчерпан

Код: TK 2843660 Категория: