UMBRA Огледало за стенен монтаж с рафтове за аксесоари “CIRKO“ – цвят черен

248.98 лв.

UMBRA Огледало за стенен монтаж с рафтове за аксесоари “CIRKO“ – цвят черен

Масите и работните плотове често са затрупани с ежедневни предмети, а шкафовете и чекмеджетата – препълнени с лични вещи. Практичното място за съхранение е от съществено значение за подреденото домакинство. Често обаче мебелите не изглеждат добре или заемат твърде много място.

Представяме ви CIRKO от Umbra. Cirko е едновременно декоративно огледало и практичен рафт, което може да бъде закачено навсякъде в дома. Скритото пространство зад това кръгло огледало с модерен дизайн предлага два рафта за съхранение с дълбочина 14 см.

Огледалото е идеално решение за малки пространства, тъй като предлага допълнително място за съхранение и оптически уголемява стаята. отразявайки светлината. Cirko може да се използва като поднос за ключове във входа, като козметично огледало в банята или навсякъде, където имате нужда от красиво огледало и допълнително място за съхранение. Голямата му кръгла огледална повърхност привлича много светлина и я разпределя в стаята, което прави малките стаи да изглеждат по-големи.

Въведете ред и придайте нов живот на Вашия интериор като поръчате своето Umbra Cirko още днес!

Изчерпан

Код: UMBRA 1013194-040 Категория: Етикет: