Vin Bouquet/Nerthus Термоизолираща чанта за храна – черен цвят

25.00 лв.

Nerthus Термоизолираща чанта за храна – черен цвят

Термоизолираща чанта за храна – черен цвят

Размери на опаковката: 28,5 см./9 см./14 см.
Тегло: 0,180 кг.
Материал: Полиестер, алуминиево фолио
Производител: Vin Bouquet, Испания

Vin Bouquet/Nerthus Термоизолираща чанта за храна – черен цвят

25.00 лв.