Vin Bouquet/Nerthus Термос “LEGO“ – 500 мл.

27.55 лв.

Nerthus Термос “Конструктор“ – 500 мл.

Термос “Конструктор“ – 500 мл.

Размери на опаковката: 27 см/7 см/7 см.
Тегло: 0,310 кг.
Материал: Стомана
Капацитет: 0.500 л.
Производител: Vin Bouquet, Испания

Vin Bouquet/Nerthus Термос “LEGO“ – 500 мл.

27.55 лв.