Vin Bouquet Резачка за фолио „DELUXE“

9.00 лв.

Vin Bouquet Резачка за фолио „DELUXE“

Резачка за фолио 

Размери на опаковката: 10.5 см/8 см/2.5 см.
Тегло: 0.018 кг.
Материал: Пластмаса, стомана
Производител: Vin Bouquet, Испания

Vin Bouquet Резачка за фолио „DELUXE“