БГПOДАРЪК – онлайн магазин за стилни подаръци

Ние от БГПОДАРЪК вярваме, че подаряването на оригинални подаръци независимо от повода е изкуство. Именно заради това, ние се спряхме на категорията стилни подаръци, както ги наричаме ние – сериозните подаръци. Подаръците, с които показвате на първо място уважение, с които казвате едно голямо “Благодаря, че те има” на човека отсреща. Подаръците, с които показвате стил, оригиналност и вкус.

Тук може да намерите идеи за стилен подарък за всеки повод – подаръци за сватба или кръщене, подаръци за рожден ден и имен ден, подаръци за годишнини. Подаръци, с които можете да кажете вечното Обичам те или Прости ми. Подарък за мъж, подарък за жена. Подаръци за абитуриенти, подаръци за деца, за тинейджъри, подаръци за пенсионери, за детски рожден ден. Романтични подаръци, любовни подаръци, подарък сърце, рамки за снимки, ключодържатели с най-различни тематики и стилове. Бизнес и фирмени подаръци, VIP подаръци. Електронни джаджи, аксесоари за телефони, за компютри и таблети, Калъфи, чанти и раници за лаптопи и таблети. Подаръци за здраве, спорт и красота. Уреди и аксесоари за масаж и спорт. Подаръци за дома, подаръци за декорация, Подаръци за деца и тинейджъри. Промоционални ваучери, ваучери за масаж и спа, ваучери за салони за красота, ваучер за екскурзия или за курове. Подаръци за хоби и занимания в свободното време и тн.

Оригинални подаръци за всяка възраст и повод. Стилни подаръци, с които ще покажете уважение на първо място.

често задавани въпроси

Моля, вижте за отговор на въпроса си тук. Ако имате друг въпрос, свържете се с нас.

БГПОДАРЪК предлага следните опции за доставка:

I. До България на пратки до 1 кг. :

По време на поръчката, ще имате възможност да видите всички опции и цени на доставка за избраните стоки до желаната от Вас дестинация.

Всички поръчки над 250.00 лв. и до 5 кг. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ. /Монети, медали и някои други артикули, за които е необходима застраховка не се предлагат с безплатна доставка!/

Ако желаете да получите пратката си в събота до Ваш адрес, се доплащат 3.60 лв за доставка. 

II. Delivery to Greece and Romania – packages weighing up to 3 kg.:

  1. SPEEDY / DPD – 22 BGN /about 11 euro/
  • For packages weighing more than 3 kg., the price will be specified by Email or phone!

Ако желаната доставка от вас е до Ваш адрес, моля, уверете се, че в деня на доставка в рамките на работния ден ще бъдете Вие или упълномощено от Вас лице на посочения адрес за доставка. Адреса може да бъде частен дом, офис, магазин и тн. Задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера и при установена повреда или липса подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.

Срокът за доставка е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от дестинацията и закупените продукти. Поръчки направени след 14.00 часа или в неработен ден се обработват на следващия работен ден.

Ако желаете спешна доставка или доставка с фиксиран час, моля свържете се с нас за уточняване на възможностите.

Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.

За поръчка в БГподарък може да използвате следните методи на плащане:

1. Наложен платеж  – заплащате на куриера при получаване на поръчката. Куриера Ви издава Разписка за пощенски паричен превод. При този метод на плащане, заплащате закупените от нас стоки направо на куриера доставящ поръчката Ви до Вашата врата или офис на спедитор. Ако доставката е до офис на Спиди или Еконт, може да заплатите както в брой, така и с кредитна/дебитна карта. Моля, при получаване на пратката от нас, изискайте от куриера разписка за пощенски паричен превод (ППП) за заплатената от Вас сума. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, тази разписка замества касовата бележка и Ви служи за законен платежен документ към нас. Вие винаги можете да поискате от куриерската фирма копие от този документ.

*Някои продукти могат да бъдат поръчани само след предварително заплащане на поръчката чрез кредитна/дебитна карта или банков превод. При тези продукти, по време на поръчка няма да имате възможност да изберете Наложен платеж.

2. Кредитна/Дебитна карта чрез myPOS- Ще бъдете отведени в сигурната система за плащане myPos, където лесно и бързо ще може да заплатите Вашата поръчка с кредитна или дебитна карта, както и чрез GPay.

4. Плащане по банкова сметка. След като посочите този метод по време на поръчката, ще получите информация по Email как да заплатите по банка. Имайте предвид, че поръчката се изпраща от нас към Вас след получаване на средствата по нашата сметка.

 

На нашата страница и през нашия сървър не се извършва електронно плащане с Ваши банкови карти. Изключение прави плащането през Epay.bg, където при избор на този метод на плащане, ще бъдете отведени в страницата на Epay.bg, където само и единствено ще извършите Вашето плащане към нас.

След като получим поръчка от Вас:

  1. Ще получите автоматично потвърждение на посочения от Вас Email, за направената поръчка с пълно описание на цена на продукти и доставка.
  2. САМО ПРИ НУЖДА, ще се свържем с Вас по телефона, за да уточним детайли по поръчката и евентуална дата за доставка.
  3. След обработка на поръчката Ви и изпращането и към куриер за доставка, ще получите по Email данните за доставката – дата и възможност за проследяване на пратката.
  4. В деня на доставка, може да получите смс от куриерската фирма за получаване на пратката.
  5. Ако желаната доставка от Вас е до Ваш адрес, моля, уверете се, че в деня на доставка в рамките на работния ден ще бъдете Вие или упълномощено от Вас лице на посочения адрес за доставка. Адреса може да бъде частен дом, офис, магазин и тн. Задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера и при установена повреда или липса подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.

Ако желаете фактура, моля при оформяне на поръчката си, напишете фирмените данни нужни ни за издаване на фактура и ще я получите заедно с поръчката си.

Забележете, че със всяка поръчка получавате стокова разписка и касова бележка.

Конкретната гаранция за продукта е посочена в информационната страница на дадения продукт в сайта.

Всички продукти пристигат при Вас със стокова разписка или друг платежен документ, служещ за гаранционен документ. Моля при получаване на поръчката си, изискайте от куриера разписка за пощенски паричен превод (ППП) към нас. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, тази разписка замества касовата бележка и Ви служи за законен платежен документ към нас. Вие винаги можете да изискате от куриера на доставката си копие от този документ.

БГподарък работи само с официалните представители на марките продавани в магазина и съответно гаранционното обслужване се поема от тях.

В 14 дневен срок от датата на получаване, може да върнете или замените закупен от нас продукт.

За целта, моля свържете се с нас на sales@bgpodarak.com и посочете Вашете желание за връщане или замяна, и ние ще Ви изпратим информация за процедурата.

Важно е при връщане на продукт той да бъде в състояние, в което може да се продаде като нов, т.е.:

  • да не е използван или монтиран;
  • продуктът и опаковката му да имат търговски вид, т.е. нямат механични повреди и разкъсвания;
  • да е придружен от приложената гаранционна карта, разписка за пощенски паричен превод и други съпътстващи документи, както и аксесоарите, с които е бил получен.

Нас ни е грижа

Ние държим на Вас...

Последвайте ни в социалните мрежи, споделете, попитайте или просто ни пишете.

Email: sales@bgpodarak.com

Facebook: www.facebook.com/BGpodarak.bg