често задавани въпроси

Моля, вижте за отговор на въпроса си тук. Ако имате друг въпрос, свържете се с БГПОДАРЪК чрез формата за контакти тук.

По време на попълване данните Ви за доставка, системата ще калкулира точната цена в зависимост от избрания куриер и дестинация. 

Ако пратката Ви тежи над 3 кг., след получаване на поръчката Ви, ако е нужно да доплатите за доставка, ще се свържем с Вас за детайли.

Срокът за доставка е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от дестинацията и закупените продукти. Поръчки направени след 14.00 часа или в неработен ден се обработват на следващия работен ден.

Ако желаете спешна доставка или доставка с фиксиран час, моля свържете се с нас за уточняване на възможностите.

Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.

За поръчка в БГ подарък може да използвате следните методи на плащане:

 1. Наложен платеж – заплащате стойноста на поръчката плюс цената на доставката направо на куриера при получаване на стоката.
 2. Банков трансфер – заплащате чрез банков трансфер. След като получим поръчката Ви, ще Ви изпратим проформа фактура за плащане по банков път.
 3. Плащане през най-известната международна система за разплащане – PayPal . При този метод на плащане, ще бъдете отведени директно в страницата на PayPal.com, където след като влезнете в профила си, ще можете да заплатите покупката си при нас. Тъй като PayPal не работи с български лева, цената на Вашата покупка ще бъде изчислена в евро по курса на Yahoo Finance за деня, но реално покупката Ви ще бъде в български лева (както са изложени цените на стоките ни в сайта). След успешната транзакция, ще получите потвърждение за покупката, както от PayPal по email, така и от нас.
  Повече информация може да прочетете на страницата на PayPal.com.

На нашата страница и през нашия сървър не се извършва никакво плащане. Изключение прави плащането през PayPal, където при избор на този метод на плащане, ще бъдете отведени в страницата на PayPal, където само и единствено ще извършите Вашето плащане.

След като получим поръчка от Вас:

 1. Ще получите автоматично потвърждение на посочения от Вас Email, за направената поръчка с пълно описание на цена на продукти и доставка.
 2. При нужда, ще се свържем с Вас, за да уточним детайли по поръчката и евентуална дата за доставка.
 3. След обработка на поръчката Ви и изпращането и към куриер за доставка, ще получите по Email данните за доставката – дата и възможност за проследяване на пратката.
 4. В деня на доставка, ще получите смс от куриерската фирма за получаване на пратката.
 5. При получаване на поръчката от куриера, моля, задължително проверете целостта на стоката в присъствието на спедитора. При установена повреда или липса, подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.

Ако желаете фактура, моля при оформяне на поръчката си, напишете фирмените данни нужни ни за издаване на фактура и ще я получите заедно с поръчката си.

Забележете, че със всяка поръчка получавате стокова разписка и касова бележка.

Конкретната гаранция за продукта е посочена в информационната страница на дадения продукт в сайта.

Всички продукти пристигат при Вас със стокова разписка с касова бележка служеща за гаранционен документ.

БГПОДАРЪК работи само с официалните представители на марките продавани в магазина и съответно гаранционното обслужване се поема от тях.

В 14 дневен срок от датата на получаване, може да върнете или замените закупен от нас продукт.

За целта, моля свържете се с нас на: sales@bgpodarak.com и заявете Вашето желание за връщане, като посочите имена, номер на поръчка, Email и телефон за връзка.

Забележете, че продуктите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – да не са ползвани, надраскани, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

Куриерските разходи по получаване и връщане на продуктите са за сметка на Клиента, освен ако връщането или замяната не е по вина на БГПОДАРЪК.

Замяна може да се направи за същия продукт или за друг от сайта. Ако желаете да Ви възстановим парите, то това може да стане като Ви изпратим Ваучер за бъдеща покупка от нас или по банкова сметка. На връщане подлежи само сумата на закупения продукт/и, не и на куриерските разход.

Времето необходимо ни за обработка на върнати продукти е около една седмица.

Свържете се с нас

  Нас ни е грижа

  Ние държим на Вас...

  Последвайте ни в социалните мрежи, споделете, попитайте или просто ни пишете.

  Email: sales@bgpodarak.com

  Facebook: www.facebook.com/BGpodarak.bg