Vin Bouquet Сет стъклен мини декантер и вакуум помпа

(4 клиентски отзива)

32.00 лв.

Vin Bouquet Сет стъклен мини декантер и вакуум помпа

Сет стъклен мини декантер и вакуум помпа

Размери на опаковката: 12 см/8 см/11 см.
Тегло: 0.052 кг.
Производител: Vin Bouquet, Испания

Vin Bouquet Сет стъклен мини декантер и вакуум помпа