Vin Bouquet Сет за тест на сляпо

39.00 лв.

Vin Bouquet Сет за тест на сляпо

Сет за тест на сляпо

Размери на опаковката: 35.5 см/14 см/2.5 см.
Тегло: 0,096 гр.
Комплект от 4 калъфа
Материал: Висококачествен текстил
Производител: Vin Bouquet, Испания

Vin Bouquet Сет за тест на сляпо